DANSK IRANSK SELSKAB

انجمن فرهنگی ایران و دانمارک

Invitation til Nowruz-fest. 19 marts kl. 18

February 23rd, 2011 · No Comments · Uncategorized

Adresse:

Grønnevej 257 lokale B, 2830 Virum.

Festlokalet er 7 minutters gåtur fra Sorgenfri station

Kære venner

Dansk-iransk selskab vil meget gerne arrangere en Nowruz-fest i samarbejde med Jer.

For at skabe en mindeværdig aften, der ikke kræver for meget af vores medlemmers økonomi, har vi planlagt følgende program:

Dansk-iransk selskab står for festlokalet, musik, underholdning for børn, et lotteri, velkomstdrinks, sodavand, te, kaffe, dessert, servering og oprydning.

For at skabe en hyggelig stemning vil vi gerne bede hver familie om at medbringe en selvvalgt ret! Dette giver os nemlig en fantastisk mulighed for at lære hinanden bedre at kende og smage livretter fra Irans forskellige provinser. I er velkommen til at medbringe vin og øl. Hvis alle børnefamilier medbringer en lille gave, tilsvarende det antal børn de har, kan alle børn således få en Nowruz gave.

Alle er velkommen! Men da der er et begrænset antal pladser, vil vi gerne vide, så snart det er muligt, om I vil fejre Nowruz sammen med os.

Festen begynder kl. 18 og er gratis for alle selskabets medlemmer, deres ægtefæller og alle børn under 15. Medlemmernes gæster kan deltage for 80 kr. per person.

Vi beder alle medlemmer om at betale deres kontingent for 2011 inden festen eller ved indgangen d. 19. marts.   Betal nu til Danske Bank:           

Reg. nr. 1551  Konto nr. 700 5741 og nyd vores fremtidige arrangementer.

 Svar udbedes senest d. 9. Marts til Tlf. 61288546 eller nowruz@danskiransk.dk

Eventuelle spørgsmål kan henvendes til Hena Riahi på Tlf.: 61288546

Lad os alle håbe på et tidligt forår …  Og i mellemtiden vil vi glæde os til at takke for det foregående år og byde det nye år velkommen i festligt selskab med Jer.

Varme hilsner

Dansk iransk selskab

Bliv medlem af Dansk-iransk selskab og deltag i alle vores arrangementer og spændende foredrag i løbet af 2011. Medlemskabet koster 200 kr. om året per familie.

 

Tags:

No Comments so far ↓

There are no comments yet...Kick things off by filling out the form below.

Leave a Comment

Captcha Garb (1.5)